Сите ваши документи на едно место


Зошто да го изберете Контего?

Контего е технолошки напреден и високо интегриран архивски дата-центар кој на своите клиенти им обезбедува ниски трошоци, ефикасно и безбедно управување и складирање на документи.

Услуги